Maaseutuasiamiehen virka haettavana 8.4.2022 mennessä

Maaseutuasiamies työskentelee Lestijärven kunnan palveluksessa, Maaseutuyksikkö KaseKan maaseutupalveluissa. Tehtäviin sisältyvät Eu-tukien maksatus- ja hallintoviranomaistehtävät, tarkastus- ja valvontatehtävät, maaseutuelinkeinojen kehittäminen sekä viljelijöiden neuvonta ja koulutus. Toimialueena on Halsuan, Kaustisen, Lestijärven, Perhon, Toholammin ja Vetelin kunnat sekä Kannuksen kaupunki. Tehtävän pääasiallinen sijoituspaikka on Kannuksen kaupungintalo. Työskentely tarpeen mukaan on mahdollista myös muissa toimipaikoissa. Maatiloja toimialueella on noin 720.

Aiempi kokemus maaseutuelinkeinoviranomaistehtävistä ja maaseututoimiston toimistotehtävistä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, tietotekniikan osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja ja paikallistuntemusta.
Viran kelpoisuusvaatimuksena on agrologin opistoasteen tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto.
Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden (6 kk) koeaikaa.
Ajokortti ja oma auto ovat työssä välttämättömiä.

Hakemus ja CV tulee toimittaa sähköpostilla osoitteeseen jukka.hautamaki@kaseka.fi tai paperihakemuksena (kuoreen merkintä maaseutuasiamies) osoitteeseen Vetelin maataloustoimisto, Kivihyypäntie 1, 69700  VETELI. 8.4.2022 mennessä. Hakemuksia ei palauteta.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Työ alkaa 1.5.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Johtava maaseutuasiamies Jukka Hautamäki, puh. 050 579 0111, jukka.hautamaki@kaseka.fi