Tukihaku 2019

Vuoden 2019 päätukihaku päättyy 17.6.2019

Aloita tukihakemuksen teko peruslohkomuutoksista. Peruslohkomuutos-osiossa voit tehdä peruslohkojen jakoja, yhdistämisiä ja perustaa uusia lohkoja. Nämä muutokset voit myös lähettää samantien kuntaan käsiteltäväksi. Peruslohkoille tehtävät rajakorjaukset lähtevät kuntaan vasta, kun lähetät koko päätukihakemuksen.

Kirjaudu Vipu-palveluun

Vipu-palvelun käyttöohjeet ja ohjevideot

Tuet voi hakea myös paperilomakkeilla. Tarvittavat lomakkeet löytyvät Ruokaviraston sivuilta tai maataloustoimistosta.

Tukioikeuksien siirrot

Vuotta 2019 koskevat tukioikeuksien siirtolomakkeet (103A ja 103B) on myös jätettävä 17.6. mennessä. Lomake 103B löytyy Ruokaviraston sivuilta ja lomakkeen 103A voi itse tulostaa Vipu-palvelusta tai pyytää maataloustoimistosta.