Maaseutuasiamiehen virka haettavana 27.3.2020 mennessä

Maaseutuasiamies työskentelee Lestijärven kunnan palveluksessa, Maaseutuyksikkö KaseKan maaseutupalveluissa. Tehtäviin sisältyvät Eu-tukien maksatus- ja hallintoviranomaistehtävät, tarkastus- ja valvontatehtävät, maaseutuelinkeinojen kehittäminen sekä viljelijöiden neuvonta ja koulutus. Toimialueena on Halsuan, Kaustisen, Lestijärven, Perhon, Toholammin ja Vetelin kunnat sekä Kannuksen kaupunki. Tehtävän pääasiallinen sijoituspaikka on Kaustisen kunnantalo. Maatiloja toimialueella on noin 770.

Aiempi kokemus maaseutuelinkeinoviranomaistehtävistä ja maaseututoimiston toimistotehtävistä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, tietotekniikan osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja ja paikallistuntemusta.
Viran kelpoisuusvaatimuksena on agrologin opistoasteen tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto.
Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden (6 kk) koeaikaa.
Ajokortti ja oma auto ovat työssä välttämättömiä.

Hakemus ja CV tulee toimittaa sähköpostilla osoitteeseen jukka.hautamaki@kaseka.fi tai paperihakemuksena (kuoreen merkintä maaseutuasiamies) osoitteeseen Vetelin maataloustoimisto, Kivihyypäntie 1, 69700  VETELI. 27.3.2020 mennessä. Hakemuksia ei palauteta.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus
terveydentilastaan.

Työ alkaa 1.5.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa: Johtava maaseutuasiamies Jukka Hautamäki, puh. 050 579 0111, jukka.hautamaki@kaseka.fi