Myötätuulta tuottajalle -hankkeen tilaisuuksia

Myötätuulta tuottajalle -hanke järjestää yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa seuraavia tilaisuuksia:

Lauantaina 7.9 Maajussitanssit Urjanlinnassa Sievissä. Tansseissa huomioidaan erityisesti maatalousyrittäjät ja heille järjestetään toiminnallista oheisohjelmaa.

Lauantaina 5.10 Maatalousyrittäjien hyvinvointiseminaari n. klo: 13.30-16.00 Kalajoella Santa’s Resort & Spa Hotel Sani, Kalajoen Kylpylähotelli Sanissa. Seminaarissa puhumassa Melan toimitusjohtaja Päivi Huotari sekä julkisuudestakin tunnettu Mato Valtonen. Hotellilta on saatavissa edullisempia hotellihuoneita tai huoneistoja, koodilla MTK Keski-Pohjanmaa. Varaa paikka ilmaiseen seminaariin http://www.lyyti.in/hyvinvointiseminaari_ilmoittautuminen tiistaihin 24.9.19 mennessä.

Lauantaina 5.10 Eloilta Merisärkällä alkaen klo:19.00

Lisätietoa Myötätuulta Tuottajalle -hanke/ Suvi Lempiälä p.040 9209 863 tai suvi.lempiala@mtk.fi