Polku maaseudulle -hanke

Keski-Pohjanmaan ammattiopistolla on alkanut Polku maaseudulle -hanke. Hankkeen ideana on tehdä maaseutua ja maaseudun ammatteja ja yrityksiä tutuksi eri kouluasteiden oppilaille, opiskelijoille ja henkilökunnalle Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla.

Hankkeen tavoitteena on lisätä maaseudun positiivista imagoa ja lisätä elinvoimaisuutta. Hankkeen konkreettinen tavoite on luoda koulu-, yritys- ja organisaatioverkosto ja yhdistys, joka jatkaisi toimintaa projektin loputtua. Tätä verkostoa varten kerätään maatilojen yhteystietoja, jotka haluaisivat olla mukana hankkeessa esim. vierailutiloina, tarjoamalla kesätyö- tai tet-paikkoja.

Alla oleven linkin kautta voit ilmaista kiinostuksen hankkeeseen. Kysely ei vielä sido mihinkään. Varsinaiset yhteistyösopimukset tehdään myöhemmin ja lopulliset päätökset osallisuudesta ja tukemisen muodoista päätetään vasta sitten.

Ilmoittautuminen Polku maaseudulle -hankkeen yhteistyökumppaniksi

Lisätietoja Keski-pohjanmaan ammattiopisto/ Polku maaseudulle -hanke: Tanja Känsäkoski p.040 807 3634 tai tanja.kansakoski@kpedu.fi

Esite hankkeesta