Polku maaseudulle -hanke

Keski-Pohjanmaan ammattiopistolla on alkanut Polku maaseudulle -hanke. Hankkeen ideana on tehdä maaseutua ja maaseudun ammatteja ja yrityksiä tutuksi eri kouluasteiden oppilaille, opiskelijoille ja henkilökunnalle Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla.

Hankkeen tavoitteena on lisätä maaseudun positiivista imagoa ja lisätä elinvoimaisuutta. Hankkeen konkreettinen tavoite on luoda koulu-, yritys- ja organisaatioverkosto ja yhdistys, joka jatkaisi toimintaa projektin loputtua. Tätä verkostoa varten kerätään maatilojen yhteystietoja, jotka haluaisivat olla mukana hankkeessa esim. vierailutiloina, tarjoamalla kesätyö- tai tet-paikkoja.

Alla oleven linkin kautta voit ilmaista kiinostuksen hankkeeseen. Kysely ei vielä sido mihinkään. Varsinaiset yhteistyösopimukset tehdään myöhemmin ja lopulliset päätökset osallisuudesta ja tukemisen muodoista päätetään vasta sitten.

Linkki ”Ilmoittautuminen Polku maaseudulle -hankkeen yhteistyökumppaniksi”
https://link.webropolsurveys.com/S/7FDEDC84622FDBAA

Lisätietoja Keski-pohjanmaan ammattiopisto/ Polku maaseudulle -hanke: Tanja Känsäkoski p.040 807 3634 tai tanja.kansakoski@kpedu.fi

Esite hankkeesta