Täydentävä haku vuoden 2023 ekojärjestelmätukeen ja ympäristökorvaukseen – toimi viimeistään 27.2.2024

Ruokavirasto on avannut täydentävän peltotukien haun, joka koskee ekojärjestelmätuen talviaikainen kasvipeite -toimenpidettä sekä ympäristökorvauksen kiertotalouden edistäminen-, valumavesien hallinta- ja lintupellot-toimenpiteitä.

Voit täydentää viime vuoden peltotukien hakemustasi, jos jokin näistä toimenpiteistä on jäänyt hakematta.

Voit tarkistaa Vipu-palvelusta, mitä toimenpiteitä olet hakenut vuonna 2023. Linkki vuoden 2023 peltotukien hakemukseesi on Vipu-palvelun aloitussivulla Hakemukset ja ilmoitukset –otsikon alla. Klikkaa auki hakemuksesi ja avaa Haettavat tuet -välilehti. Voit tarkistaa valitsemasi tuet ja toimenpiteet Valittujen tukien lisätiedot -kohdasta.

Voit hakea puuttuvia toimenpiteitä lomakkeella 469M. Haku ei ole auki Vipu-palvelussa. 

Palauta täytetty ja käsin tai sähköisesti allekirjoitettu lomake kuntaan. Voit lähettää täytetyn lomakkeen halutessasi myös sähköpostitse. Huomaa, että lomakkeen pitää olla kunnassa viimeistään 27.2.2024.