Tilakohtaista apua Välitä viljelijästä -projektin kautta

Maatalousyrittäjien eläkelaitos Melan Välitä viljelijästä -projekti jatkaa MTK-Keski-Pohjanmaan Myötätuulta tuottajalle II-hankkeen tilakohtaista työtä maakunnan maatalousyrittäjien auttamiseksi 15.8.2022 alkaen.

Välitä viljelijästä -projektin projektityöntekijänä Keski-Pohjanmaalla toimii Katja Leppälä. Katjan toimialueeseen kuuluvat Keski-Pohjanmaan maakunnan lisäksi seuraavat Pohjois-Pohjanmaan kunnat: Alavieska, Haapajärvi, Kalajoki, Nivala, Reisjärvi, Sievi ja Ylivieska.

Katja auttaa maatalousyrittäjiä mm. talouteen, jaksamiseen, ihmissuhteisiin, työkykyyn ym. elämään ja yrittämiseen liittyvissä haasteissa. Katjan tavoittaa puhelimitse numerosta 050 406 9614 tai sähköpostilla katja.leppala@mela.fi. Yhteyttä kannattaa ottaa rohkeasti matalalla kynnyksellä. Palvelu on maksutonta ja luottamuksellista.